Kevin Bacon wil wel spelen in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3': Dat zou pas tof zijn!

Kevin Bacon wil wel spelen in 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3': Dat zou pas tof zijn!

Fanservice to the max in Guardians Of The Galaxy Vol. 3?

Acteur Kevin Bacon ziet het helemaal zitten om een rol te spelen in Guardians Of The Galaxy Vol. 3. In de allereerste film in de franchise hoorden we dat hij een stadje van "mensen met een bezem in hun reet" leerde om te dansen.

Hoe meta zou het zijn als Bacon straks in Guardians Of The Galaxy Vol. 3 te zien is, precies om die opmerking van Star-Lord over hem voort te zetten? In de Marvel-films verwees Star-Lord meermaals naar Footloose waarin Bacon danst.

Meteen doen
Tijdens een interview met Esquire vertelde Bacon dat, als hij de kans krijgt, hij meteen tekent voor de film: "Luister, ik hou van het idee. Ik zou het geweldig vinden om er onderdeel van uit te mogen maken."

Hij wist zelf van niets bij de eerste film: "Toen ik Guardians Of The Galaxy zag, wist ik van niets, ik wist niet dat ik genoemd werd. Het was een middag in New York, ik was op 67th Street en dacht: 'Holy sh*t, ze hebben het over mij!'"

Mocht hij nu de kans krijgen, tekent hij meteen voor een cameo in Guardians Of The Galaxy Vol. 3 van regisseur James Gunn. Nu maar hopen dat 't ook echt lukt.

NieuwsFilm

meest populair