Mr. T vindt de 'The A-Team'-film maar niets

De reboot had geen zin en het idee van een nieuwe reboot zint hem niet.

Op zijn hoogtepunt trok de serie The A-Team gemakkelijk 20 miljoen kijkers in de Verenigde Staten. Na bijna honderd afleveringen en vijf seizoenen kwam de serie echter tot een einde.

Maar Hollywood zou Hollywood niet zijn, als er niet een revival gemaakt was. In 2010 bracht Joe Carnahan de franchise opnieuw tot leven, maar met weinig commercieel succes. The A-Team scoorde een box office van 177 miljoen dollar op basis van een budget van 110 miljoen dollar.

Meer potentie
Het lijkt een kwestie van tijd voordat er weer een nieuwe poging gedaan wordt om de franchise terug te brengen. Vooral nu, in deze tijd van revivals.

Maar Mr. T vindt het maar niets. De acteur die ooit B.A. Baracus speelde, vertelde tijdens een interview dat hij niet aan boord is van zo'n reboot."[/i]

"Ze kunnen het misschien wel een reboot geven, maar dat zou niet hetzelfde zijn. Er gaat niets boven het echte werk. Ze hebben het geprobeerd met de film, maar dat werkte niet. Wij hadden een bepaalde chemie. We waren elke dinsdagavond te zien in de huiskamers van de mensen, ze kregen een kans om ons te leren kennen, wisten wie wij waren en wat al niet."

"Ik had bijvoorbeeld een goede band met Dwight Schultz, die de rol van Murdoch speelde. En met Dirk Benedict, Faceman, en Hannibal, George Peppard. Het was gewoon onze chemie denk ik."

NieuwsFilm

meest populair