Disney+ voegde 4 films nieuw toe deze week

We zetten vier nieuwe titels op een rij.

Jim Pedd 22 May 2021 06:29 in Algemeen
De afgelopen dagen zijn er vier nieuwe films toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Disney+. We zetten ze vandaag voor je op een rij.

Ladyhawke (1985)
Regie: Richard Donner | Cast: Matthew Broderick, Rutger Hauer, Michelle Pfeiffer, Leo McKern
Wanneer de beeldschone Lady Isabeau de soldaat Etienne Navarre verkiest boven de boosaardige Bisschop Imperious, spreekt deze een vloek uit over de twee geliefden. Lady Isabeau is gedoemd om overdag als een havik door het leven te gaan, terwijl Navarro 's nachts in een wolf verandert.

Post Grad (2009)
Regie: Vicky Jenson | Cast: Alexis Bledel, Zach Gilford, Michael Keaton, Jane Lynch
Ryden Malby is afgestudeerd en druk op zoek naar een baan. In de tussentijd is ze echter gedwongen om bij haar excentrieke ouders in te trekken. Als het solliciteren moeilijker blijkt dan gedacht, begint ze te twijfelen over haar toekomst.

Brammetje Baas (2012)
Regie: Anna van der Heide | Cast: Coen van Overdam, Katja Herbers, Tjebbo Gerritsma, Roosmarijn van der Hoek
Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

An innocent man (1989)
Regie: Peter Yates | Cast: Tom Selleck, F. Murray Abraham, Laila Robins, David Rasche
Jimmie Rainwood heeft een rustig leven. Totdat hij door een wending zijn leven moet slijten tussen drugdealers, moordernaars en verkrachters. De brave Jimmie leert zichzelf dan pas goed kennen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Djipko

Avatar

wauw.....

Fluffer

Avatar

Ladyhawke en an innocent man , das lang geleden.

Vleeshaak

Avatar

Ladyhawke hadden jullie vorige week al genoemd. Predators is deze week ook nieuw.

NieuwsFilm

meest populair