Amerikaanse bioscoopganger wil 'Black Widow' niet online zien; wat vind jij?

Amerikaanse bioscoopganger wil 'Black Widow' niet online zien; wat vind jij?

We zijn wel benieuwd naar jullie mening!

Marvel-film Black Widow gaat in juli van start. Whip Media deed onderzoek in de Verenigde Staten en kwam erachter dat veruit de meeste Amerikaanse kijkers de film het liefst in de bioscoop zien.

68 procent van de respondenten die mee deed aan het onderzoek van Whip Media gaf aan de film "liever in de bioscoop" te willen kijken. 32 procent van de kijkers kiest ervoor de film thuis te kijken. En natuurlijk willen alle respondenten de film uiteindelijk zien.

Tweezijdige lancering
De film wordt zowel gelanceerd op streamingdienst Disney+, als in de bioscopen. Daar koos Disney voor omdat nog niet alle bioscopen open zijn en men alweer een jaar wacht met de release van de eerste Marvel-film in Phase Four.

Black Widow is het langverwachte solo-avontuur voor Scarlett Johanssons personage in het Marvel Cinematic Universe.

De film Black Widow duikt in het verleden van Natasha Romanoff. Ooit werkte ze voor de KGB, dat van haar de ultieme soldaat wist te maken. Maar na wat omzwervingen kwam ze terecht in de Verenigde Staten, waar ze zich bij de Avengers voegde. In deze film zullen we zien hoe het personage samenwerkt met haar vroegere collega's om de gevaarlijke Taskmaster te verslaan.

Waar kijk jij de film het liefst? In de bioscoop of thuis?

NieuwsFilm

meest populair