Eerste reacties op 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It': De moeite waard?

Eerste reacties op 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It': De moeite waard?

Hoe wordt The Conjuring: The Devil ontvangen?

Horrorvervolgen weten vaak heel wisselend van kwaliteit te zijn. De The Conjuring-franchise hoopt het goed te blijven doen, en probeert met zijn derde film te laten zien dat je best een prima horrortrilogie kan maken.

Met de film The Conjuring: The Devil Made Me Do It krijgen we het derde avontuur voor Vera Farmiga en Patrick Wilson als Lorraine en Ed Warren. Nu James Wan, de drijvende kracht achter de franchise, niet meer aan het roer staat, is die taak moeilijker dan ooit.

De eerste reacties
De eerste reacties lijken er gelukkig op te duiden dat The Conjuring: The Devil Made Me Do It een prima film is geworden. Op Twitter verschenen de eerste reacties van critici; wij zetten ze voor je op een rij:



Daarmee lijkt het erop dat The Conjuring: The Devil Made Me Do It de franchise zelfs een beetje weet te vernieuwen en daarmee van nieuw elan te voorzien.

Centraal in de film staat Arne Cheyenne Johnson, die terecht stond voor moord. Hij claimde bezeten te zijn door de duivel, en om die reden de gruweldaden gepleegd te hebben. De film komt over twee weken uit in de Amerikaanse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair