Emily Blunt: ik speelde eerder een superheld!

Emily Blunt: ik speelde eerder een superheld!

Mary Poppins is haar held.

Actrice Emily Blunt wordt in het geruchtencircuit vaker in verband gebracht met bepaalde rollen. De afgelopen tijd wordt ze gelinkt aan de rol van Sue Storm in de Marvel Studios-reboot Fantastic Four. Maar dat lijkt ze niet te zien zitten.

In gesprek met CinePop sprak de actrice over haar aandeel in de horrorfilm A Quiet Place Part II en haar werd gevraagd of ze ooit eens een superheld zou willen spelen. Blunt was er snel bij om aan te geven dat ze al een superheld heeft gespeeld.

"Echt? Dit is mijn superheld. Mary Poppins is een superheld. Ik heb het gedaan," zei Blunt over haar personage Evelyn Abbott in de A Quiet Place-films en haar rol in Mary Poppins Returns uit 2018.

Geen interesse in superheldenrol
"Ik weet het niet," bekende de actrice. "Ik ben er niet goed genoeg van op de hoogte. Ik laat het casten aan de fans over omdat ik er niet veel van af weet." Het is duidelijk dat Blunt weinig weet over het bijvoorbeeld het Marvel Cinematic Universe.

Wat zeg jij? Zou jij Blunt graag als Susan Richards a.k.a. de Invisible Woman willen zien in het MCU, of heb jij een andere actrice op het oog?

NieuwsFilm

meest populair