'Predator 5' vindt nu al zijn hoofdrolspeler

'Predator 5' vindt nu al zijn hoofdrolspeler

Ondanks het floppen van de eerdere film, komt deel 5 er gewoon.

Nog niet zo heel lang geleden leverde regisseur Shane Black het volgens velen matige The Predator op. De film flopte in 2018. Toch wordt er werk gemaakt van een vijfde film in de reeks en nu lijkt (een van) de hoofdrolspeler(s) gevonden.

Sinds de overname van 20th Century Fox door Disney zijn de rechten in handen van het huis van de muis. Verleden jaar werd al bekend dat Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) de vijfde film moet gaan regisseren.

Nu melden de websites The Ronin en Discussing Film dat actrice Amber Midthunder een belangrijke rol krijgt in de nieuwe film. Midthunder is bekend uit titels als Hell or High Water (2016) en The Ice Road (2021) en de serie Legion.

Krachtige vrouw vs. Predator
Volgens de geruchten gaat Predator 5 over "een Comanche-vrouw die tegen gendernormen en -tradities ingaat om een krijger te worden." Het script komt van Patrick Aison, bekend van onder meer Kingdom, Jack Ryan en Treadstone.

Er verschenen al vier Predator-films, met Predator uit 1987 met Arnold Schwarzenegger als eerste. Ook werden er twee Alien vs. Predator-films gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair