Insider: Ben Affleck en Jennifer Lopez maken relatie binnenkort al officieel

Insider: Ben Affleck en Jennifer Lopez maken relatie binnenkort al officieel

Er hangt weer volop liefde in de lucht.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn inderdaad weer smoorverliefd op elkaar. Volgens een insider zal het dan ook niet lang meer duren voordat de twee hun relatie officiaal bekend maken, zo valt te lezen in US Weekly.

De twee sterren, die tussen 2002 en 2003 ook al eens samen waren, hebben elkaar de afgelopen weken weer helemaal gevonden. Lopez vond troost bij Affleck, met wie ze altijd bevriend is gebleven, na haar recente breuk met oud-honkballer Alex Rodriguez. Sindsdien zijn de twee al samen op vakantie geweest en brengen ze veel tijd met elkaar door in Los Angeles.

"Dat tripje naar Montana kwam uit de koker van Ben. Hij houdt van die bestemming. Ze hebben daar een geweldige tijd samen gehad en gewoon lekker liggen knuffelen met elkaar, zonder stress", weet een insider te melden aan het bekende Amerikaanse gossipblad US Weekly.

Affleck en Lopez doen het rustig aan. "Ze zien op dit moment wel hoe het loopt. Ze proberen elkaar in ieder geval zo vaak mogelijk te zien", legt de bron uit.

Toch zijn Lopez en Affleck er dus nog niet helemaal klaar voor om officieel naar buiten te treden als koppel. "Daarvoor moet er eerst nog het een en ander besproken worden", weet de insider te vertellen.

"Het moge duidelijk zijn dat ze op een zeer intense manier weer voor elkaar gevallen zijn, maar ze willen wat ze nu hebben niet verpesten door er een label op te plakken of door zichzelf onder druk te zetten", vervolgt de ingewijde.

"Wanneer de tijd rijp is, en aannemende dat de hun romantische gevoelens zich blijven ontwikkelen, zullen ze dat vast melden op Instagram of zich hand-in-hand laten fotograferen bij een restaurant".

De insider verwacht dat Lopez en Affleck deze stap binnen een maand of twee zullen gaan zetten.

NieuwsFilm

meest populair