Eerste mysterieuze blik op Dwayne Johnson als Black Adam

Eerste mysterieuze blik op Dwayne Johnson als Black Adam

The Rock deelt zijn DC-personage.

Waarschijnlijk gaat de film Black Adam uiteindelijk leiden tot een confrontatie van het titelfiguur met het personage Shazam en mogelijk zelfs Superman. Waarschijnlijk gebeurt dit nog niet in Black Adam, aangezien die DC-film vooral het personage van Dwayne Johnson zal introduceren.

Na al de nodige promo's lijkt er nu een soort van officiële eerste foto te zijn verschenen van het personage dat Teth-Adam als alter ego heeft. Dwayne "The Rock" Johnson deelde zojuist op Instagram namelijk een mysterieuze foto van zijn personage.

Dit is Black Adam! Zo ongeveer...
"Als je de mythologie uit de comic kent, dan weet je waar zijn pijn vandaan komt. Zijn woede. Zijn vrouw en kinderen zijn vermoord. Zijn volk werd op brute wijze tot slaaf gemaakt. Hij is geen superheld, maar eerder een kampioen. Kampioen van de armen en neergeslagen. Kampioen van de mensen. En hij is dé niet te stoppen kracht in het DC Universe," aldus The Rock bij de foto.

Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra, bekend van films als The Shallows (2016) en Jungle Cruise (2021), staat gepland voor 29 juli 2022.



NieuwsFilm

meest populair