'Dungeons & Dragons' vindt nieuwe hoofdrolspeelster

'Dungeons & Dragons' vindt nieuwe hoofdrolspeelster

Actrice Daisy Head tekent voor een van de hoofdrollen van Dungeons & Dragons.

Actrice Daisy Head is gecast in de film Dungeons & Dragons. Haar ken je wellicht van Netflix-serie Shadow and Bone, waarin ze de rol van Genya speelt.

Paramount en eOne hebben de actrice nu officieel gecast in de film Dungeons & Dragons. Welke rol ze zal gaan spelen is niet bekendgemaakt.

Dungeons & Dragons
De film Dungeons & Dragons speelt zich af in de Forgotten Realms, een van de vele werelden die bestaan binnen het D&D-universum. De hoofdrollen zijn onder meer voor Chris Pine, Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez en Sophia Lillis.

Pine en Rodriguez zijn te zien als twee ontsnapte gevangenen. Zij willen wraak nemen op een tovenaar die hen verraden heeft bij een queeste, als gevolg waarvan ze in de gevangenis belandden. En nu zijn ze dus uit op wraak. Dat belooft wat voor deze langverwachte verfilming, die de franchise nieuw leven in moet blazen.

Regisseurs van Dungeons & Dragons zijn Jonathan Goldstein en John Francis Daley. Zij mogen binnenkort beginnen met de opnames. De release staat gepland voor maart 2023.

NieuwsFilm

meest populair