Zack Snyder voor het eerst over een 'Army of the Dead'-vervolg

Zack Snyder voor het eerst over een 'Army of the Dead'-vervolg

Hij heeft al een plan klaarliggen hoor!

Nog voordat Army of the Dead te zien was, besloot Netflix al twee spin-offs te bestellen van de film van regisseur Zack Snyder. Als het aan Snyder ligt, komt er ook snel een vervolg.

Snyder sprak met Entertainment Tonight en ziet het al helemaal zitten om een vervolg te maken. "Kijk, als er een verlangen is om meer films te maken, dan zitten Shay en ik helemaal klaar. We weten precies waar het verhaal heen gaat. Dus ja, kom maar op", aldus Snyder.

Army of the Dead
De film Army of the Dead biedt natuurlijk meer dan genoeg kansen om een vervolg te maken. Om maar geen spoilers te geven voor de Netflix Original, zullen we niet ingaan op welke kansen dat dan precies zijn.

Army of the Dead is een film die zowel door Snyder gefilmd als geregisseerd is. Het is een manier voor hem om weer naar zijn roots te gaan, want hij begon ooit als regisseur/cinematograaf in de reclamewereld.

De film Army of the Dead laat zien hoe een stel huurlingen moet proberen een casinokluis leeg te halen in een door zombies overlopen Las Vegas.

NieuwsFilm

meest populair