Iron Man zou terug kunnen keren naar het MCU, ook Kevin Feige vindt dat

Iron Man zou terug kunnen keren naar het MCU, ook Kevin Feige vindt dat

De Marvel-baas ziet ineens alles als een mogelijkheid.

Komende maand debuteert Marvel-serie Loki op Disney+. De serie reist door de tijd en bezoekt alternatieve realiteiten. Het zou zomaar kunnen dat via die serie oude bekenden terug keren naar het Marvel Cinematic Universe, of dat we in elk geval varianten van hen ontmoeten.

De film Avengers: Endgame neemt afscheid van Iron Man, Black Widow en Captain America. Recente opmerkingen van Kevin Feige over de serie Loki geven aanleiding om te denken dat een terugkeer op de een of andere manier een optie zou kunnen zijn.

Terugkeer Iron Man
Vooropgesteld zegt Kevin Feige geenszins dat Iron Man per se weer terug moet keren in het Marvel Cinematic Universe. Maar de mogelijkheid blijkt te bestaan. Feige vertelde namelijk dat de serie Loki een los eindje uit Avengers: Endgame afmaakt.

"Ik denk dat de notie dat we dit losse eindje hadden laten hangen, ons de kans gaf om een Loki-serie te maken," aldus Feige. "Dus tegen de tijd dat Endgame uitkwam, wisten wij waar het heen zou gaan."

"Een van de dingen die het zo leuk maken om met het multiversum te spelen, en te spelen met de tijd, is dat je andere versies van personages en vooral ook andere versies van hoofdpersonen zou kunnen zien."

Al langer gaan verhalen rond dat Iron Man, Captain America en Black Widow vaker terug zullen keren in het Marvel Cinematic Universe, dus wie weet.

NieuwsFilm

meest populair