Uitdagende Megan Fox in zeer spannend pakje

Uitdagende Megan Fox in zeer spannend pakje

De Transformers-actrice laat zich weer zien.

Menig man en vrouw kan zich de scènes van Megan Fox uit de eerste Transformers-film uit 2007 nog wel herinneren. De actrice was in één klap wereldberoemd en ze leek een enorme toekomst tegemoet te zien. Het kwam deels uit.

Megan speelde uiteindelijk maar in twee Transformers-films, aangezien ze het niet kon vinden met regisseur Michael Bay. Later was er een verzoening en mocht ze een bijrol spelen in de twee Teenage Mutant Ninja Turtles-films die door Bay werden geproduceerd. Andere films uit de beginperiode van Megan zijn How to Lose Friends & Alienate People, Jennifer's Body en Jonah Hex.

Niet veel later kwam er een dip in haar carrière en enkele jaren richtte ze zich op haar gezin met Brian Austin Green. Sinds het huwelijk strandde, gaat Megan weer los en speelt ze weer in meer films.

Spannend pakje op Instagram
Op Instagram zien we de afgelopen periode de nodige foto's van Megan die ze maakt met haar nieuwe vriend, de wat vreemde Machine Gun Kelly. Op een nieuwe foto zien we haar in een wel erg spannend pakje met heel wat bloot. "it's the broom for me," schrijft ze erbij.


Wil je de 34 jarige Megan Fox in haar spannende pakje zien? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair