Featured

10 van de beste horrorfilms die nu op Netflix staan

Flink wat horrorfilms op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Op Netflix vind je heel wat films, uiteenlopend van sterke sciencefictionfilms tot dertien in een dozijn actiefilms. Hieronder zetten we tien van de beste horrorfilms die nu op de streamingdienst staan bij elkaar.

Uiteraard staan er op Netflix veel meer horrorfilms dan onderstaande titels, maar deze zijn wel duidelijke aanraders! Zo zijn The Shining en The Exorcist ware klassiekers en verscheen met Army of the Dead recent een zeer vermakelijke zombiefilm.

Kijktips: 10 van de beste horrorfilms die nu op Netflix staan
Hieronder tien van de beste horrorfilms om nu te kijken op de streamingdienst. Klik op de titel om gelijk naar Netflix te gaan.


The Shining (1980)

The Exorcist (1973)

Get Out (2017)

Army of the Dead (2021)

The Conjuring (2013)

Dawn of the Dead (2004)

Don't Breathe (2016)

Split (2016)

The Witch (2015)

Sinister (2012)

Hoeveel van deze films heb jij gezien?
Als je een beetje fan bent van horrorfilms dan heb je mogelijk bovenstaande tien films allemaal al gezien. Of nog niet? Laat in de reactie achter hoeveel van de films je hebt gezien en welke je nog van plan bent om te kijken, of misschien ook niet.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ERS

Avatar

Allemaal gezien. Maar Split past niet echt in het rijtje als je het mij vraagt. Misschien eerder Insidious, the Ritual, Hush, Haunting of Hill House (beste, maar is geen film), Aterrados, Annihilation, the Invitation, Zombieland Double Tap (niet eng, wel horror), of Twilight (grapje)

Gigan72

Avatar

Don't Breathe vind ik geen horror meer een thriller.
Split vind ik geen horror

Pascal08

Avatar

10 van de beste horrorfilms... ??? Wat een rare titel.

David Mills

Avatar

Split en Don’t breath zijn inderdaad geen horrorflims maar Thrillers. Als dit horrofilms zijn dan zou ik Hush er ook bijzetten, verrassend goede film. Friday the 13th staat ook op Netflix, matige film maar wel Horror

Draven

Avatar

Ze zouden eens wat meer moeten plaatsen over die Army of the Dead. Daar hoor je bijna niets over. Weet iedereen wel dat die op Netflix staat? Het schijnt een leuke film te zijn als je de dode pixels negeert.

Stranger67

Avatar

Weet ook niet wat je onder horror verstaat..

NieuwsFilm

meest populair