Netflix lijkt 'Army of the Dead' al een "gestoord" vervolg te gunnen

Netflix lijkt 'Army of the Dead' al een "gestoord" vervolg te gunnen

Zack Snyder staat al te springen om een vervolgfilm te mogen maken.

Er is al een prequel aangekondigd op zombiefilm Army of the Dead van Netflix. Ook maakt Netflix een animeserie die duikt in de oorsprong van de eerste zombie. Maar wat Zack Snyder betreft, komt er ook een vervolgfilm.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Snyder wist met zijn film Army of the Dead een groot succes te boeken op Netflix. Gek is het ook niet dat de streamingdienst er een franchise omheen hoopt te bouwen, met onder meer een animeserie en een prequelfilm. Maar mogelijk komt er meer.

Gestoord vervolg
Zack Snyder sprak tijdens een interview met Polygon en vertelde nu al klaar te zijn voor een vervolg. Dat zou hij dan samen met schrijver Shay Hatten kunnen maken.

"Shay en ik weten precies wat hierna te gebeuren staat, en het is gestoord. Ik zou het echt meteen maken. Wat we gepland hebben is echt te gestoord," aldus Snyder. "Zodra wij wisten dat Vanderohe gebeten was en op weg was naar Mexico City, zei ik: 'Je weet wat er gaat gebeuren hè?' Daarop ging ik door en tegen de tijd dat ik klaar was zei Shay: 'OK'."

Mooi is dat Netflix tussen 7 en 9 juni een eigen fan-evenement organiseert, dat een beetje qua opzet doet denken aan de Comic-Con. Tijdens het evenement komen er ook aankondigingen rond Army of the Dead, dus mogelijk krijgen we een vervolg!

NieuwsFilm

meest populair