Fans voeren campagne voor vervolg op 'Solo: A Star Wars Story'

Fans voeren campagne voor vervolg op 'Solo: A Star Wars Story'

Sommige mensen kunnen Solo: A Star Wars Story maar niet loslaten.

Net als de meeste andere Star Wars-projecten, plantte Solo: A Star Wars Story een aantal zaadjes voor spin-offs en vervolgen. Maar vanwege een aantal verschillende redenen (waaronder tegenvallende box office) besloot Lucasfilm geen vervolg te maken.

De filmstudio heeft nog geen aankondigingen gedaan over een mogelijke follow-up op Solo: A Star Wars Story. Fans nemen nu weer het heft in eigen hand en voeren - naar aanleiding van de derde verjaardag van de film - weer campagne.

#MakeSolo2Happen
Op Twitter werd de hashtag #MakeSolo2Happen zelfs even trending hierdoor. Ze willen graag zien dat het verhaal op de een of andere manier voortgezet wordt.

Een van de mogelijkheden waarin dit zomaar al eens zou kunnen gebeuren, is wellicht de serie Star Wars: Lando, waarin we Lando Calrissian volgen tijdens verschillende avonturen. Wellicht kan men in die serie ook een deel van zijn verhaal uitdiepen in combinatie met dat van Han Solo.

Tweets verwijderd

Solo: A Star Wars Story is het oorsprongsverhaal van Han Solo, een jongeman die snel smokkelaar wordt en daardoor ook snel diep in de problemen raakt.

NieuwsFilm

meest populair