Gerucht: dochter Red Skull wordt de schurk in 'Captain America 4'

Gerucht: dochter Red Skull wordt de schurk in 'Captain America 4'

Sinthea Schmidt a.k.a. Sin is de schurk in de vierde Captain America-film?

Dit is duidelijk een gerucht dat je met een korrel zout moet nemen, maar je weet uiteraard nooit hoe het uit gaat pakken. Volgens de website That Hashtag Show zouden we in Captain America 4 een opvallende schurk te zien krijgen.

De show meldt namelijk dat Sinthea Schmidt a.k.a. Sin de slechterik wordt in de eerste film met Anthony Mackie's Captain America. Schmidt is de biologische dochter van Johann Schmidt, het personage dat je kent onder de naam Red Skull.

Sinthea Schmidt de schurk in Captain America 4?
Sinthea Schmidt zou gespeeld moeten worden door een actrice als Kate Mara (The Martian). Dit zou volgens That Hashtag Show in een castingcall staan. Overigens zou ook actrice Emily VanCamp terugkeren als Sharon Carter / Power Broker, zoals te zien in de serie The Falcon and the Winter Soldier.

Sin debuteerde in 1984 in de comic Captain America #290 en werd bedacht door J.M. DeMatteis en Paul Neary. In de comics groeit de slimme en krachtige Sin uit tot Mother Superior, waardoor ze ook meer opvallende krachten krijgt zoals telepathie, telekinese en teleportatie.

Officieel heeft Marvel Studios Captain America 4 nog niet aangekondigd en een verschijning eerder dan 2024 lijkt op dit moment onlogisch gezien de vele andere plannen.

NieuwsFilm

meest populair