Nieuwe Honest Trailer neemt het hele DC Extended Universe op de hak

Nieuwe Honest Trailer neemt het hele DC Extended Universe op de hak

Een geweldige Honest Trailer laat zien hoeveel slechte beslissingen Warner Bros. gemaakt heeft.

De Screen Junkies hebben een toffe nieuwe Honest Trailer vrijgegeven. Die kijkt terug op de hele geschiedenis van het DC Extended Universe en legt bloot waar het allemaal mis is gegaan. En dat is vrij veel.

De Screen Junkies zijn toe aan hun vierhonderdste Honest Trailer en hebben daar een heel ambitieuze trailer van gemaakt. Ze duiken namelijk in het hele DC Extended Universe, het gedeelde universum dat een duistere tegenhanger had moeten zijn van het Marvel Cinematic Universe.

Groot potentieel
Duidelijk is dat de Screen Junkies het potentieel van het DC Extended Universe wel zien. Maar Warner Bros. maakte behoorlijk wat foute keuzes, die laten zien dat men het moeilijk vond om te weten waar het nou eigenlijk heen moest met de films.

Van projecten die na hun release een nieuwe titel krijgen, tot hele reeksen films die aangekondigd maar nooit gemaakt werden, en personages die wel heel erg krachtig zijn; alles komt voorbij in de trailer die laat zien hoe moeilijk het is voor Warner Bros. om een goede DC-film te maken.

Hieronder kan je de 400ste Honest Trailer bekijken:



NieuwsFilm

meest populair