Foto: Channing Tatum poedelnaakt voor 'Lost City of D'

Foto: Channing Tatum poedelnaakt voor 'Lost City of D'

Het is duidelijk te zien dat Tatum zijn Magic Mike-lichaam nog niet verloren is...

Channing Tatum deelde deze week een foto van zichzelf achter de schermen van de nieuwe romantische comedy Lost City of D. Op zichzelf niet heel bijzonder, tot je je beseft dat Tatum (bijna) helemaal naakt is.

In de film van Paramount Pictures en Fortis Films zien we hoe een teruggetrokken auteur van romannetjes (Sandra Bullock) op een boektour gaat met haar cover-model (Tatum). Wanneer ze worden gekidnapt belandden de twee in een avontuurlijke toch door de jungle, wat natuurlijk nooit goed kan gaan.

Mysterieuze Brad
De regie is in handen van de broers Adam en Aaron Nee, die hierna de Masters of the Universe-film zullen maken. Naast Bullock en Tatum is ook Daniel Radcliffe in de film te zien als de schurk en heeft Brad Pitt een mysterieuze cameorol.

The Lost City of D wordt omschreven als een ouderwets screwball-avontuur met hoofdpersonages die je niet samen verwacht, vol met komische dialogen en romantiek. Het script werd geschreven door Dana Fox en Oren Uziel.

Waarom Tatum naakt is op de foto weten we niet, maar de fijnproever zal vast geen reden nodig hebben! Je kunt de foto hieronder bekijken.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair