Trailer 'Jungle Cruise' met The Rock: zijn eerste echte flop?

Trailer 'Jungle Cruise' met The Rock: zijn eerste echte flop?

Of wordt dit een nieuwe Pirates of the Caribbean?

Er zijn top op heden maar weinig films met Dwayne Johnson (Hobbs and Shaw, Jumanji) echt geflopt, maar met Jungle Cruise lijkt hij toch een risico te lopen. De avonturenfilm van Walt Disney Studios zou uiteraard zomaar een soort van Pirates of the Caribbean kunnen worden, maar je moet ook niet raar staan te kijken als de prijzige productie zich voegt bij titels als Tomorrowland en John Carter.

Hieronder zie je in ieder geval de compleet nieuwe trailer voor de film van regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows, Black Adam), waarin een belangrijke tweede rol is weggelegd voor actrice Emily Blunt (Edge of Tomorrow, A Quiet Place).

Nieuwe trailer Jungle Cruise: ook op Disney+
Net als de nieuwe Disney-films Cruella en Black Widow verschijnt Jungle Cruise direct op Disney+ middels VIP-toegang, vanaf 30 juli. Daarnaast zal de film ook in de bioscopen te zien zijn. Hieronder de gloednieuwe trailer.



Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californië. The Rock speelt de charismatische rivierbootkapitein en Blunt is een vastberaden ontdekkingsreiziger. Samen gaan ze op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken. Ook Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons en Paul Giamatti zijn te zien in de film. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair