Acteur opent boekje over mysterieus personage in 'Black Widow'

Acteur opent boekje over mysterieus personage in 'Black Widow'

O-T Fagbenle over zijn Rick Mason.

In de Marvel-film Black Widow, die over zo'n anderhalve maand verschijnt, is een mysterieuze slechterik te zien, namelijk Taskmaster. Acteur O-T Fagbenle werd al vaker met de rol in verband gebracht, maar volgens de officiële berichten speelt hij het personage Rick Mason.

Rick Mason is een bondgenoot van Natasha Romanoff / Black Widow van Scarlett Johansson en hij zou een oogje op haar hebben. Recent sprak Fagbenle met The Playlist over zijn rol.

Mason is een soort Q uit de Bond-films
"Ik speel een personage genaamd Mason. Het is eigenlijk best wel cool. Je weet dat je van die personages hebt, zoals in James Bond heb je Q, en in Batman heb je Alfred en in sommige opzichten denk ik dat Mason zo'n persoon is die Black Widow helpt bij haar missies, met alle coole dingen die ze nodig heeft," legde Fagbenle uit.

"Maar heel anders dan Q en Alfred is dat er een soort energie is tussen hen die je duidelijk meekrijgt. Zoals: 'Is het allemaal zakelijk of niet?' Dus daar is iets heel leuks aan, die dynamiek tussen de twee personages," aldus Fagbenle. "Ik twijfel of ik hem leuk kan noemen. Het is best een grappig personage, hoewel je misschien het gevoel krijgt dat hij een donkere kant heeft. Maar ja, ik kan er niet te veel over zeggen."

Cate Shortlands Black Widow verschijnt op 7 juli in de Nederlandse bioscoopzalen. Dan zien we of die Rick Mason stiekem de Taskmaster is.



NieuwsFilm

meest populair