'Glee'-cast durfde gedrag Lea Michele niet aan te kaarten

'Glee'-cast durfde gedrag Lea Michele niet aan te kaarten

Heather Morris vertelt over haar ervaringen met de in opspraak geraakte actrice.

Heather Morris en de andere sterren uit de musicalserie Glee hebben het pestgedrag van Lea Michele nooit durven aankaarten omdat zij vreesden voor de gevolgen. Dat vertelt Morris in de podcast Everything Iconic.

"Het was iets waar bijna niet over werd gepraat op de set, maar nu zie je sowieso steeds meer verhalen naar buiten komen over grote sterren die zich ongepast hebben gedragen richting anderen", merkt Morris op.

Had de cast niet gewoon naar de studiobonzen kunnen stappen om het gedrag van Michele aan te kaarten? "Absoluut, maar niemand deed dat", antwoordt de actrice. "Ik denk dat veel mensen ook bang waren en zelf had ik het oprecht het gevoel dat het niet aan mij was om er iets van te zeggen, wat gek is, omdat ik zelf een castlid was".

"We hebben allemaal een moment gehad waarop we het heel goed met Lea konden vinden, maar uiteindelijk gold dat voor niemand meer", vervolgt Morris, die vertelt dat Michele onder meer het overlijden van haar vriend Cory Monteith aanvoerde als een van de redenen waarom ze zich zo gedroeg.

"We hebben allemaal geprobeerd om haar te begrijpen", zegt Morris daarover. "We hadden de hoop dat ze zou proberen om haar leven te beteren en dat ze goed voor zichzelf zou zorgen na zijn overlijden, maar ze was eigenlijk gewoon de olifant in de kamer".

NieuwsFilm

meest populair