Wulpse Vanessa Hudgens toont lichaam in de vrije natuur

Wulpse Vanessa Hudgens toont lichaam in de vrije natuur

De actrice uit Bad Boys 3 heeft er zin in.

Actrice en celeb Vanessa Hudgens zien we de afgelopen jaren toch in heel wat films, zeker op Netflix. Het vroegere Disney-sterretje is ondertussen een soort van Netflix-ster geworden. En daarnaast zien we haar uiteraard ook gewoon graag op Instagram

Hudgens speelde de afgelopen jaren al in de Netflix-films The Princess Switch, Polar, The Knight Before Christmas en The Princess Switch: Switched Again. Dit jaar zal ze opduiken in de Netflix-musicalfilm Tick, Tick... Boom! en het vervolg The Princess Switch 3. Dat zijn zes Netflix-films sinds 2018.

Daarnaast speelt ze ook nog in andere producties. Zo zagen we Vanessa in 2018 in de romkom Second Act met Jennifer Lopez en in 2020 in Bad Boys for Life met uiteraard Will Smith en Martin Lawrence.

Wulpsig en zwoel op Instagram
Vanessa laat zich ook heel regelmatig van een zonnige kant zien op Instagram. Op een nieuwe fotoreeks zien we haar door de natuur wandelen, gekleed in een prima bikini die haar wulpse figuur ruimschoots prijs geeft.


De 32 jarige Vanessa Hudgens en haar lichaam in haar bikini zien? Check dan de foto's op haar Instagram-account, ook hier.

Bekijk de afbeeldingEeuwige jeugd
'Friends'-actrice misvormt gezicht in jacht op eeuwige jeugd

Bekijk de afbeeldingYolanthe
Prachtige Yolanthe toont weer haar volle boezem


NieuwsFilm

meest populair