Netflix bemachtigt rechten nieuwe film Tick, Tick... Boom! met Andrew Garfield

Netflix bemachtigt rechten nieuwe film Tick, Tick... Boom! met Andrew Garfield

De streaminggigant gaat aan de slag met het verhaal over een componist die op zoek is naar succes.

Laatst kwam er nog een artikel op FilmTotaal langs waarin stond dat streaminggigant Netflix vele miljarden heeft uitgetrokken om in nieuwe content te investeren . Hiermee wil Netflix recente streamingdiensten zoals o.a. Disney+ en Apple TV+ voorblijven. Kortgeleden wist Netflix ook de rechten te bemachtigen voor een nieuwe film, een project waar vele studio's achteraan zaten: Tick, Tick... Boom!

Netflix heeft ook al de hoofdrolspeler gevonden, namelijk Andrew Garfield, o.a. bekend van The Amazing Spider-Man films. Hij zal Jon spelen, een jonge man die werkt als ober maar hoopt door te breken als schrijver van musicals. Dit loopt echter niet zoals gepland en zo gaan er jaren voorbij. Zijn beste vriend verlaat hem voor een goedbetaalde baan en ook Jon's vriendin begint de moed op te geven. Jon begint te twijfelen en weet niet of hij achter zijn droom moet blijven aanjagen of zich maar bij de situatie moet neerleggen.

Wat te verwachten?
De film zal worden geregisseerd door Lin-Manuel Miranda. Het script voor de film zal zich laten inspireren door de musical met dezelfde titel van de Amerikaanse componist Jonathan Larson. Het wordt dus een soort van autobiografische film. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair