'Dungeons & Dragons' krijgt toffe drakengevechten

'Dungeons & Dragons' krijgt toffe drakengevechten

Acteur Regé-Jean Page weet wel hoe hij een film moet pluggen.

Paramount Pictures hoopt natuurlijk heel erg dat zijn Dungeons & Dragons-reboot een groter succes wordt dan de poging van New Line Cinema in 't jaar 2000 om een franchise te lanceren. Die film viel enorm tegen en werd flink bekritiseerd.

Nu gaan we echter meer content krijgen. Niet alleen werkt men aan een serie (onder leiding van Derek Kolstad), belangrijk is dat men ook begonnen is met het maken van een film in de franchise. Regisseurs daarvan zijn Jonathan Goldstein en John Francis Daley en de film heeft een aantal bekende castleden, waaronder Chris Pine en Regé-Jean Page.

Dungeons & Dragons
Acteur Page vertelde tijdens een interview over hoe het is om aan de film te werken. Duidelijk is dat we heel wat actie met draken mogen verwachten.

"Mijn werk is echt geweldig," begon hij. "Ik betaal mijn hypotheek letterlijk door het tegen denkbeeldige draken op te nemen."

Dungeons & Dragons vertelt straks het verhaal van een wraakmissie, waarbij een stel oud-gevangenen het voorzien hebben op een schurk die ervoor wist te zorgen dat zij vast kwamen te zitten terwijl hij er vandoor ging met de buit van hun gezamenlijke overval.

NieuwsFilm

meest populair