Stevige Nederlandse oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde' onthult pakkende beelden

Stevige Nederlandse oorlogsfilm 'De Slag om de Schelde' onthult pakkende beelden

Een van de duurste Nederlandse films ooit, vanaf 5 juni te zien!

Recent verscheen op Amazon Prime Video de prima ontvangen Nederlandse oorlogsfilm De Oost en nu de bioscopen weer opengaan, kun je binnenkort dan eindelijk De Slag om de Schelde op het witte doek aanschouwen.

De Slag om de Schelde van regisseur Matthijs van Heijningen (The Thing, 2011) en scenarioschrijver Paula van der Oest (Tonio) heeft maar liefst $14 miljoen gekost en heeft rollen voor onder meer Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton.

Nieuwe trailer De Slag om de Schelde
Via September Film krijgen we nu nieuwe beelden uit de oorlogsfilm die op 5 juni direct in de Nederlandse bioscopen te zien is. Met de internationale titel The Forgotten Battle debuteert de film later ook op Netflix. Hieronder de trailer en een tv-spot.
In De Slag om de Schelde is het november 19944 als op het Zeeuwse Walcheren tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar vechten. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

NieuwsFilm

meest populair