Will Smith in onderbroek op Insta om gym-progressie te tonen

Will Smith in onderbroek op Insta om gym-progressie te tonen

De acteur is duidelijk goed bezig.

Will Smith kondigde drie weken geleden aan de strijd tegen zijn overtollige coronakilo's aan te zullen gaan. Op Instagram heeft hij nu een eerste update gedeeld.

Met de nodige motivatie (en middelen?) kun je in drie weken tijd heel wat bereiken in de sportschool, zo bewijst Will Smith maar weer. De 52-jarige Hollywoodster begon onlangs aan een poging om af te komen van zijn 'papabuikje' en zijn lichaam ziet er nu alweer opvallend anders uit, zoals je hieronder ziet.


YouTube-serie
Hoewel we het voor nu dus met een enkele Instagram-post moeten doen, komt Smith binnenkort met een hele serie naar buiten. De acteur laat zich namelijk volgen door een camerateam gedurende zijn afvalstrijd.

Het resultaat hiervan zal op YouTube te bekijken zijn. Vooralsnog heeft het project de titel Best Shape of My Life en is het de bedoeling dat er zes afleveringen worden gemaakt. Daarin zal dus te zien zijn hoe Smith stap-voor-stap zijn wasbordje terugkrijgt.

"Ik hou van dit lichaam", zei Smith in het aankondigingsbericht van de show, "maar ik wil me gewoon beter voelen. Geen muffins meer voor mij om middernacht, daar stoppen we nu mee. Het is tijd om in mijn beste vorm ooit te komen".

Ga zo door, Will!

NieuwsFilm

meest populair