Erg coole MCU poster met alle gesneuvelde helden en villains als zombies!

Erg coole MCU poster met alle gesneuvelde helden en villains als zombies!

Opgelet, SPOILERS aanwezig.

Het MCU zoals we het vandaag de dag kennen begon in 2008 met Iron Man. Sindsdien hebben we heel wat superhelden en villains voorbij zien komen in allerlei verschillende films. Hiervan zijn er natuurlijk ook de nodige gesneuveld, maar een artiest brengt ze nu 'terug tot leven'.

Zo hebben tot dusverre al 23 films gezien, maar nu komt Marvel ook meer en meer met series zoals o.a. WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Er zijn al heel wat fan-made posters voorbij gekomen maar ook gedetailleerder werk van verschillende artiesten. Nu deelt Patrick Brown zijn werk.

Zombies
Patrick Brown wilde voor een ander eerbetoon gaan dan dat we normaal gesproken voorbij zien komen en bracht alle gesneuvelde superhelden en schurken terug als zombies. Zo zien we o.a. Phil Coulson, Black Widow en natuurlijk Iron Man, maar ook Mysterio en Thanos.

Ook zitten er heel veel details en 'Easter eggs' in de onderstaande poster, zoals o.a. WandaVision's Sparky die zijn graf uitkomt, Agent Coulson's bloederige Captain America collector-kaart uit The Avengergs en Loki die gewurgd wordt door Thanos.

Bekijk de poster hieronder!



NieuwsFilm

meest populair