'Jurassic World: Dominion' komt snel met z'n eerste beelden

'Jurassic World: Dominion' komt snel met z'n eerste beelden

Dat belooft regisseur Colin Trevorrow over Jurassic World: Dominion.

De opnames van Jurassic World: Dominion werden afgelopen november afgerond. Maar fans moeten nog een jaar wachten op de release. Gelukkig wil dat niet zeggen dat we nog een jaar moeten wachten op de eerste beelden van de film.

Regisseur Colin Trevorrow belooft namelijk dat de eerste trailer sneller kan komen dan je wellicht zou denken. De bedoeling is om zodra de bioscopen open gaan, eerste beelden vrij te geven.

Terug naar normaal
In de Verenigde Staten gaat het allemaal wat voorspoediger met het vaccineren dan hier en werkt men snel naar een terugkeer naar normaal. "De trailer komt er sneller dan je denkt, maar ik mag er nog niets over zeggen," zei Trevorrow tegen The Hollywood Reporter.

"We hebben iets leuks gepland en dat heeft alles te maken met mensen terug de bioscoop in krijgen." De industrie gaat dus haar best doen om mensen weer massaal naar de bioscoop te trekken.

Jurassic World: Dominion kijkt naar een heel nieuwe tijd op Aarde, waarbij dinosaurussen en mensen moeten zien samen te leven. De release van de blockbuster staat gepland voor 10 juni 2022.

NieuwsFilm

meest populair