'Black Adam' moet vele vervolgen krijgen

'Black Adam' moet vele vervolgen krijgen

Het idee is om talloze Black Adam-films te maken voor DC Films.

Dwayne Johnson en producent Dany Garcia willen "veel" films maken in samenwerking met DC Films. Dat kan ook makkelijk nu de acteur eindelijk begonnen is met de opnames van de film Black Adam.

Johnson is al dik een decennium verbonden aan het project. In de DCEU-film, die geregisseerd wordt door Jaume Collet-Serra, zullen we zien hoe Johnsons personage uiteindelijk een god-achtige antiheld wordt.

Vele films maken
"We willen er heel wat maken," vertelde Garcia aan Variety tijdens een interview over Black Adam. "We kijken heel erg uit naar onze langetermijnsamenwerking met DC aan deze projecten."

Het idee was enige tijd om Black Adam te laten debuteren in Shazam!, waarin het personage het dan meteen tegen zijn aartsvijand op zou nemen. Vervolgens was Warner Bros. van plan Black Adam tegenover de Suicide Squad te zetten, een plan dat ook gecancelled werd.

Nu krijgt Black Adam dus eerst een solofilm, en dan specifiek eentje waarin wij onder meer de Justice Society of America zullen zien, met onder meer Hawkman, Atom Smasher, Cyclone en Doctor Fate.

NieuwsFilm

meest populair