Algemeen

Dwayne Johnson: 'Jungle Cruise' is het leukste avontuur dat je maar kan bedenken

De Pirates of the Caribbean-achtige film komt dit jaar nog in de bioscoop.

door Jim Pedd om 11:28 in Algemeen
Afgelopen week debuteerde dan eindelijk de eerste trailer van Jungle Cruise. Die Disney-film moet een beetje doen denken aan Pirates of the Caribbean en heeft hoofdrollen voor Emily Blunt en Dwayne Johnson.

Om de enthousiaste reacties op de eerste trailer te vieren, deelde Johnson vandaag een gloednieuwe poster. Hij teaset heel wat avontuur voor deze film: "Emily en ik kunnen niet wachten om onze wereldwijde campagne te beginnen en dat jullie met ons mee gaan op het leukste avontuur van je leven."

Nieuwe poster
Hieronder kan je de toffe nieuwe poster bekijken:Jungle Cruise is gebaseerd op een attractie in Disneyland. De film draait om de schipper Frank Wolff en onderzoeker Dr. Lily Houghton. Lily reist vanuit Londen naar de jungle in de Amazone en schakelt de twijfelachtige diensten van Wolff in om haar over de rivier te transporteren. Dat doen ze op de La Quila, zijn oude maar charmante boot.

Lily is van plan een oeroude boom met bijzondere geneeskundige kwaliteiten te vinden. Die boom moet de toekomst van de medicijnen veranderen. Tijdens een epische queeste naar die boom, komen het duo ontelbare gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen. Maar terwijl de geheimen van de boom zich ontvouwen, staat er meer dan ooit op het spel voor Lily en Frank, namelijk hun eigen lot en dat van de mensheid.

Vanaf 28 juli op Disney+ en in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Its a small world, the movie please.. en space mountain.

Goku32

Avatar

Hahahahah leuker dan de goonies, of indiaane Jones, dacht het niet

NieuwsFilm

meest populair