Geinige fanart vervangt Paul Walker door een raptor in 'Jurassic World' - 'Fast & Furious' crossover

Geinige fanart vervangt Paul Walker door een raptor in 'Jurassic World' - 'Fast & Furious' crossover

Fans blijven bijzonder creatief in wat ze maken.

De twee grootste franchises van Universal Pictures botsen in nieuwe fanart. Die brengt de filmfranchises Jurassic World en Fast & Furious op geniale wijze samen. Acteur Paul Walker is nu vervangen door een raptor.

De Fast & Furious-films worden steeds gekker. Zo reist de crew van Dominic Toretto nu naar de ruimte en weten we van regisseur Justin Lin dat hij een crossover met de Jurassic World-franchise niet uitsluit. Het zou ook gewoon kunnen; wat nou als de crew op dezelfde planeet blijkt te leven?

Een raptor
Het idee van zo'n crossover bleef sommige fans wel bij. BossLogic maakte twee foto's waarin hij de franchises samenbrengt.

In beide gevallen neemt een raptor de plek van Paul Walker in en is Brian een dinosaurus die uit het fictieve park komt. Absurd? Ja. Geniaal? Ook.



Het valt te bezien of de franchises ooit samengevoegd worden. De bedoeling van Jurassic World: Dominion is het opzetten van de toekomst van de hele franchise en intussen holt Fast & Furious in elk geval met z'n hoofdfilms richting het einde.

NieuwsFilm

meest populair