'Thor: Love and Thunder' is het gestoordste dat Taika Waititi ooit gemaakt heeft

'Thor: Love and Thunder' is het gestoordste dat Taika Waititi ooit gemaakt heeft

Als je Thor: Ragnarok al gek vond, dan wordt dit nog gekker.

Mocht je zo je twijfels hebben over Thor: Love and Thunder, dan kan je die nu opzij zetten. Volgens regisseur Taika Waititi is de film de meest gestoorde die hij gemaakt heeft. En gezien zijn cv, betekent dit dat het een behoorlijk gekke film wordt.

Eerder deze week deelden zowel hoofdrolspeler Chris Hemsworth als regisseur Waititi een foto op Instagram. Beiden me teen andere boodschap.

Gestoorde film
"En daarmee zijn we klaar met Thor: Love and Thunder", schrijft Waititi bij zijn bericht op Instagram. De opnames zijn dus afgerond.

"Soms komen twee mensen samen om de wereld te inspireren en het bioscooplandschap voor altijd te veranderen. En dan heb je mij en [Chris Hemsworth], die te cool zijn om zich ergens zorgen over te maken, behalve het maken van films waar mensen van genieten. OK ik zie er niet cool uit, dat weet ik ook wel."

Daarna schreef hij: "Deze film is het gestoordste wat ik gedaan heb en ik ben vereerd mij helemaal stuk te mogen werken en had een zenuwinzinking zodat jullie 'm allemaal in mei 2022 kunnen zien."



In Thor: Love and Thunder heeft Thor zijn handen vol met de strijd tegen Gorr the God Butcher. Hij krijgt gelukkig hulp van Jane Foster die superkrachten krijgt.

NieuwsFilm

meest populair