'The Conjuring: The Devil Made Me Do It': De moeite van het kijken waard?

'The Conjuring: The Devil Made Me Do It': De moeite van het kijken waard?

Hoe wordt The Conjuring: The Devil Made Me Do It ontvangen door de critici?

De recensies van The Conjuring: The Devil Made Me Do It stromen binnen. De film gaat bijna in première, dus dat werd ook tijd. Vandaag zetten we een aantal recensies voor je op een rij, om een beeld van de ontvangst te schetsen.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is de nieuwste film over paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Het gaat om een van de meest sensationele onderzoeken uit hun carrière. Een onderzoek dat begon met het gevecht om de ziel van een jonge knul en vervolgens de eerste Amerikaanse rechtszaak betrof waarin een moordenaar claimde bezeten te zijn door een demon.

De recensies
Een mooi uitgangspunt, maar is de film ook de moeite van het kijken waard?

Roger Ebert.com: "Onze welwillendheid en ons verlangen naar nostalgie met de Warrens kent zijn grenzen met dit derde deel."

Chris Stuckmann: "Patrick Wilson en Vera Farmiga spelen hun rollen buitengewoon goed en net als bij een goede televisieserie, kijk ik met alle plezier naar hoe deze personages dingen doen, ook al zijn niet alle afleveringen even goed."

Bloody Disgusting: "Chaves neemt het over van [James] Wan en gaat er vol mee aan de slag. Hij brengt ons een heel andere ervaring die nog altijd voelt als een warme reünie van ieders favoriete horror-koppel."

The Playlist: "The Conjuring: The Devil Made Me Do It is artistiek zo nietszeggend en o zo saai."

USA Today: "'The Devil' haalt de franchise uit de bezeten huizen en maakt er een bovennatuurlijke thriller van, met minder enge momenten maar gelukkig met net genoeg spanning."

IndieWire: "Het engste aan 'The Devil Made Me Do It', is dat het mogelijk meer van dit inleidt, en minder waar de franchise zo interessant door werd."

NieuwsFilm

meest populair