De baas is terug in 'The Boss Baby: Family Business'

De baas is terug in 'The Boss Baby: Family Business'

Nu ook met de stem van James Marsden.

Met onder meer de stem van Alec Baldwin (en de stem van Guido Weijers in de Nederlandse versie) verschijnt aankomende zomer het vervolg op de animatiefilm The Boss Baby in de bioscopen. Hieronder een nieuwe trailer.

In The Boss Baby: Family Business of De Boss Baby: Familiezaken zijn de Templeton broers - Tim en zijn kleine broertje Boss Baby Ted - volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Een nieuwe 'boss baby' met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

Trailer The Boss Baby: Family Business
Net als vele andere films debuteert The Boss Baby 2 van DreamWorks Animation zowel in de bioscopen als op een streamingdienst, en dan wel op Peacock van NBCUniversal. Dit zal in de States zijn 2 juli. In Nederland staat de animatiefilm gepland voor (pas) 15 september.

In de Engelstalige versie zijn er ook stemmen te horen van onder meer James Marsden, Lisa Kudrow, Jimmy Kimmel, Eva Longoria[url] en [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/6644]Jeff Goldblum. Overigens stond Family Business eerder gepland voor 26 maart 2021, maar werd verplaatst door de coronacrisis.



NieuwsFilm

meest populair