The Boss Baby (2017)

He means business. March 2017.

Herkenbare gezinssituaties in de nieuwe animatiefilm van Dreamworks, maar vooral lol met het maffe uitgangspunt.
play

5,6 details

  • 97 Min
  • Animatie
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
97 Min Verenigde Staten

Direct na het panel werd een heuse synopsis vrijgegeven. Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

Regie
Tom McGrath
Cast
Kevin Spacey, Alec Baldwin, Tobey Maguire, Steve Buscemi, Lisa Kudrow, Patton Oswalt, Conrad Vernon, David Soren, Jimmy Kimmel, Walt Dohrn, Edie Mirman, Miles Christopher Bakshi, ViviAnn Yee, Eric Bell Jr., James McGrath, James Ryan, Miles Bahski, Jules Winter.
Release
06.03.2017
Release NL
19.04.2017
Release DVD
06.09.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Tom McGrath | Cast (stemmen): Alec Baldwin (Boss Baby), Miles Bakshi (Tim), Jimmy Kimmel (Vader), Lisa Kudrow (Moeder), Steve Buscemi (Francis Francis), Tobey Maguire (Volwassen Tim / verteller) | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2017

Vanaf een bepaalde leeftijd begint ieder kind het zich af te vragen: waar komen die verdraaide baby's nou eigenlijk vandaan? Als het aan de makers van The Boss Baby ligt, mogen we het bekende verhaal over de bloemetjes en de bijtjes alweer vergeten. In de nieuwe animatiefilm van Dreamworks - van de makers van Madagascar - zien we hoe in een schattig ogende fabriek de nieuwe kleine mensjes van de lopende band komen rollen en na een geslaagde kieteltest door naar hun families worden gestuurd. Soms gaat echter iets mis en wordt een baby uit het middelmanagement eropuit gestuurd om in te grijpen. Het is een maf uitgangspunt, dat voor een klein anderhalf uurtje desalniettemin prima weet te vermaken.

Wanneer de naamloze Boss Baby in zijn nieuwe gezin terechtkomt, blijkt dat de vergelijking tussen de nieuwste gezinsuitbreiding en een baas niet uit de lucht is komen vallen. De jongste spruit hoeft het maar op een brullen te zetten en wordt op zijn wenken bediend, peigert zijn ouders (of beter gezegd: werknemers) dag en nacht af met zijn grillen, waarmee het zeven jaar oudere broertje plotseling buiten de boot dreigt te vallen. Het is een grappig gegeven dat even de illusie wekt dat we de Boss Baby enkel vanuit het vertekende perspectief van de fantasierijke Tim te zien krijgen, die plotseling alle aandacht van zijn ouders zal moeten delen met een nieuw gezinslid.

alle artikelen (3)

The Boss Baby Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Boss Baby

acties