SDCC2016: Eerste poster animatiekomedie 'Boss Baby'

SDCC2016: Eerste poster animatiekomedie 'Boss Baby'

En lees een omschrijving van de eerste beelden!

Naast Trolls na DreamWorks Animation ook wat beelden van The Boss Baby mee. De animatiekomedie is gebaseerd op het idee dat als een baby geboren wordt, het kind ergens echt de baas is. Iedereen past zijn plannen aan op wat de baby wil. In dit verhaal wordt dat concept uitgewerkt tot een vrij extreem verhaal. De baby, wiens stem ingesproken wordt door Alec Baldwin, is in dit geval een bedrijfsbaas.

Direct na het panel werd een heuse synopsis vrijgegeven. Als een oudere broer een missie onderneemt om de liefde van zijn ouders terug te winnen, ontdekt hij een geheim plan van de CEO van Puppy Co., dat de liefdesbalans in de wereld wil verpesten. Aan de basis van de plannen staat een baby die doet alsof hij zijn nieuwe broertje is. Samen met zijn echte nieuwe broertje, moet de jongen nu de plannen een halt toeroepen.

De beelden die vertoond werden schetsen een ietwat vreemd beeld van de film. Zo was er een scène waarin te zien was hoe de baby aan het vechten is met zijn kleine nepbroertje. Beelden wisselen tussen het perspectief van de kinderen en de ouders. Zo is te zien hoe de oude broer achter de speelgoedauto van de baby meegesleurd wordt. Het perspectief van de ouders schetst een ander beeld, namelijk twee kinderen die gewoon aan het spelen zijn. Het zou enige verwarring scheppen, maar mensen zijn wel erg te spreken over het werk van Alec Baldwin.

Waarschijnlijk is de eerste trailer voor de film er binnenkort al; de release staat gepland voor maart 2017.



Bekijk hier al ons Comic-Con nieuws



NieuwsFilm

meest populair