De regisseur is nu echt klaar met de 'A Quiet Place'-films

De regisseur is nu echt klaar met de 'A Quiet Place'-films

Er is al een plan voor deel drie.

In de States en vele andere landen draait A Quiet Place Part II al in de bioscopen en vanaf midden juni is dat ook het geval in Nederland. Nog even wachten dus, en spoilers ontwijken. Nu wordt duidelijk dat er al een plan is voor het derde deel.

Het eerste deel uit 2018 was een groot succes en de eerste financiële resultaten van Part II lijken een nieuwe succes te voorspellen. Dus: Part III? Waarschijnlijk wel. Voor een tweede vervolg zijn namelijk al plannen, maar de terugkeer van John Krasinski als regisseur zit er niet in.

Al een plan voor Part III
Krasinski sprak met The Hollywood Reporter over de toekomstplannen. "Veel zaken waarvan ik dacht dat ze interessant waren om in Part I te laten zien, kwamen uiteindelijk in Part II terecht. En dat leerde mij iets voor tijdens Part II. Elke keer dat ik ideeën had, schreef ik deze op voor het geval er ooit een Part III komt," aldus Krasinski.

"We gingen zelfs zo ver dat we er een paar Easter eggs in hebben gestopt, zodat als ik een derde zou doen, ze verbonden zijn met de tweede," voegde de acteur/schrijver/regisseur toe die al twijfelde om Part II te regisseren.

Geen Krasinski als regisseur
"Ook al ben ik de man die de eerste twee deed, ik zal niet de man zijn die de laatste of de laatste twee doet. Er is een grotere wereld om te ontdekken. Dit is een geweldige speeltuin, en of ik de man ben om er nog meer te doen of hoeveel meer, ik weet het niet, maar ik weet dat we echt trots zijn op de wereld die we hebben gecreëerd,"

"En het feit dat die wereld zelfs zo sterk is om nu al over een vervolg te praten, is iets waar we allemaal erg trots op zijn," sluit de tevreden Krasinski af. Vanaf 17 juni zie je Part II in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair