Marvel-sterren openen Avengers Campus in Disney Adventure Park

Marvel-sterren openen Avengers Campus in Disney Adventure Park

Vanaf volgend jaar is dit themagebied ook in Disneyland Parijs te vinden.

Iron Man, Black Panther en veel andere Marvel-helden hebben vanaf vrijdag een eigen themagebied in Disney California Adventure Park. Woensdagavond vond alvast een sneak peak plaats, waarvoor ook een aantal bekende gezichten uit het Marvel Cinematic Universe werden ingezet.

Vanavond vrijdag kunnen fans hun favoriete superhelden in levende lijve ontmoeten in de Avengers Campus, het nieuwe themagebied in Disney Adventure Park dat geheel in het teken staat van de populaire franchise.

Een van de hoofdattracties is WEB Slingers: A Spider-Man Adventure: een interactieve darkride waarin pretparkbezoekers Peter Parker (wederom gespeeld door Tom Holland) moeten helpen bij een missie. Ook is een speciaal restaurant in het teken van Ant-Man gerealiseerd en komen er verschillende meet-and-greet-locaties.

De opening van het nieuwe themagebied moest door de coronapandemie ruim een jaar worden uitgesteld. Nu forse versoepelingen in de staat Californië aanstaande zijn, besloot Disney dan ook snel actie te ondernemen.

Woensdagavond deelde Disney dus alvast een voorproefje van wat fans precies te wachten staat. In de video die Disney hiervan heeft gepubliceerd is onder meer een rol weggelegd voor MCU-baas Kevin Feige en Captain America-vertolker Anthony Mackie.

Nederlandse fans hoeven overigens niet helemaal naar Californië af te reizen om de Avengers Campus te kunnen bezoeken. Het is de bedoeling dat volgend jaar hetzelfde themagebied in Disneyland Parijs wordt geopend. Toch een stukje dichterbij.



NieuwsFilm

meest populair