'Dungeons & Dragons' legt de lat hoger dan het Marvel Cinematic Universe

'Dungeons & Dragons' legt de lat hoger dan het Marvel Cinematic Universe

Acteur Regé-Jean Page heeft alle vertrouwen in de Dungeons & Dragons-film.

Regé-Jean Page heeft in een interview uitgebreid verteld over het scenario van de Dungeons & Dragons-reboot. Fans kunnen wat hem betreft gerust ademhalen en uitkijken naar de nieuwe film.

De film is in april van dit jaar begonnen met de opnames en heeft niet alleen een hoofdrol voor Page, maar ook voor Chris Pine, Michelle Rodriguez en Justice Smith. Men baseert zich op de gelijknamige games die in de jaren zeventig debuteerden en heel wat RPG-games inspireerden.

Dungeons & Dragons-film
Page belooft nu dat fans van Dungeons & Dragons gerust adem kunnen halen. Hij zegt dat de lat uiterst hoog ligt bij deze verfilming.

Sterker nog, volgens Page legt Dungeons & Dragons de lat misschien wel hoger dan het Marvel Cinematic Universe. Hij zegt dat er geen betere "of grotere plek is om te leren over nieuwe werelden dan Dungeons & Dragons".

"Ik heb naar een aantal Dungeons & Dragons-podcasts geluisterd. Ik heb een boel JRPG's [Japanse rollenspellen) gespeeld en min of meer alles dat daaruit voortkwam. Ik heb een boel Diablo gespeeld als tiener, dus ik ben ook gewend aan het feit dat een Paladin mag spelen; dat is precies wat ik doe en ik begrijp tot op zekere hoogte wat dat inhoudt. Ik heb mijn vrienden Baldur's Gate zien spelen en dus ben ik een soort tweede generatie Dungeons & Dragoner."

NieuwsFilm

meest populair