Netflix heeft een recordbrekende film in handen

Netflix heeft een recordbrekende film in handen

De streamingdienst boekt een groot succes met Army Of The Dead.

Het lijkt erop dat Army Of The Dead een aantal records gebroken heeft voor Netflix. Eerder bleek al dat de film al binnen een week na de release in de top tien best bekeken Original Films ooit van het platform stond.

De film van regisseur Zack Snyder stond dan ook enige tijd op de eerste plek van Netflix. Maar de afgelopen dagen begint de buzz een beetje te kalmeren en is de storm gaan liggen. Dat wil niet zeggen dat de film het niet bijzonder goed heeft gedaan.

Records gebroken
FlixPatrol weet te melden dat de film Army Of The Dead twee records gebroken heeft. Zo beleefde de film het grootste debuut op een premièredag sinds Netflix begonnen is met het publiceren van een top tien best bekeken films en series. Daarnaast verbreekt de film het record van Enola Holmes met het meeste aantal dagen aan de top.

Hoewel de hype rond Army Of The Dead intussen een beetje is gaan liggen, heeft Netflix nog altijd grote plannen met de franchise.

Zo werkt men aan een prequelfilm die laat zien hoe de apocalypse begonnen is en duikt een animeserie in het verleden van de personages. Dat belooft dus wat voor de toekomst van Army Of The Dead.

NieuwsFilm

meest populair