'Toxic Avenger' cast Elijah Wood (Lord Of The Rings) als de schurk

'Toxic Avenger' cast Elijah Wood (Lord Of The Rings) als de schurk

De brave Frodo is niet meer...

Acteur Elijah Wood is volgens THE ILLUMINERDI toegevoegd aan de cast voor de nieuwe Toxic Avenger-verflming van Legendary Pictures. Eerder al werden grote namen als Jacob Tremblay en Peter Dinklage aangekondigd.

In wat een "eigentijdse reimagining" moet worden van de gelijknamige cultklassieker uit 1984, speelt Wood de rol van Bob Garbinger.

Volgens The Illuminerdi zal Wood Bob Garbinger spelen, het boze hoofd van het duistere bedrijf Garb X. Hij heeft geen respect voor het welzijn van iemand anders dan zichzelf en begint aan een moorddadige spree om net zo machtig als de Toxic Avenger te worden.

Zijn ego wordt versterkt door zijn positie tussen de stadsambtenaren, maar in werkelijkheid leeft hij in angst voor de onderwereldbende waaraan hij schatplichtig is.

Milieuthema's
Het origineel van Troma Entertainment kreeg een uiterst beperkte theatrale release voordat het aan populariteit won als een ware cultklassieker tijdens nachtelijke vertoningen in grindhouse-bioscopen in Greenwich Village in New York City.

Gemaakt als lowbudget B-film werd de film bekend om zijn campy concepten en gruwelijke geweld. Er volgden meerdere sequels alsmede een muzikale toneelproductie, een kindercartoon en een stripverhaal.

Sinds de reboot in 2010 voor het eerst werd aangekondigd, passeerden meerdere regisseurs de revue voordat het project bij Macon Blair belandde. Volgens DEADLINE zal zijn versie bol staan van onder andere milieuthema's.

NieuwsFilm

meest populair