Eerste blik op Drew Barrymore's opvolgster in remake 'Firestarter' van Stephen King

Eerste blik op Drew Barrymore's opvolgster in remake 'Firestarter' van Stephen King

Maak kennis met de nieuwe Charlie McGee...

De remake van Firestarter, naar het gelijknamige boek van horrorauteur Stephen King, heeft een nieuwe belangrijke rol weten te casten.

Inmiddels is bekend dat Ryan Kiera Armstrong het personage Charlie McGee gaat spelen, de pyrokinetische hoofdrolspeelster. Een eerste foto is nu vrijgegeven welke je hieronder kunt bekijken:

Bekijk de afbeelding
Oorspronkelijk werd zij vertolkt door een jonge Drew Barrymore in de bewerking uit 1984. Een andere grote naam is die van Zac Efron als Charlie's vader, Andrew.

Kritiek
De nieuwe verfilming film volgt hetzelfde verhaal als het origineel en concentreert zich op de pogingen van vader en dochter om te ontsnappen aan een schimmige overheidsorganisatie die bekend staat als The Shop, om Charlie te bestuderen en te bewapenen. Deze keer wordt naar verluid echter ook meer getrouw de roman van King gevolgd.

De eerste reacties op de casting zijn ook al binnen en uiteraard klinken er geluiden dat men meer diversiteit had moeten nastreven betreffende Charlie McGee.

In ieder geval wordt het inheemse personage John Rainbird gespeeld door de Canadees Michael Greyeyes wat wel een verbetering is ten opzichte van de Amerikaan George C. Scott toentertijd.

NieuwsFilm

meest populair