Nieuwe 'The Hunger Games'-film maakt eindelijk vaart

Nieuwe 'The Hunger Games'-film maakt eindelijk vaart

Acteur Timothée Chalamet zou een rol krijgen in de nieuwe The Hunger Games-film.

Meer dan een jaar geleden werd aangekondigd dat The Hunger Games een prequelfilm zouden krijgen: The Ballad of Songbirds and Snakes. Regisseur Francis Lawrence is nog altijd verbonden aan het project en Michael Arndt werkt aan het scenario.

Maar sinds de aankondiging van de film is het rustig en horen we eigenlijk vrijwel niets over het project. Vandaag is er voor de verandering weer eens een update over een mogelijke hoofdrolspeler.

The Hunger Games-prequel
Het gerucht gaat dat acteur Timothée Chalamet in onderhandelingen is om de hoofdrol te spelen in de prequelfilm. Hij zou dan straks te zien moeten zijn als een jonge Coriolanus Snow, die in de oorspronkelijke vier films gespeeld werd door Donald Sutherland.

De film The Ballad of Songbirds and Snakes wordt gebaseerd op het nieuwe boek van Suzanne Collins, dat vorig jaar in de boekhandel verscheen.

Centraal staat een jonge Snow, die op dat moment de mentorfiguur van een tribuut wordt bij de tiende Hunger Games. Het boek laat onder meer zien hoe hij zich een weg richting de macht baant.

NieuwsFilm

meest populair