Netflix-film blijkt een behoorlijk grote hit

Netflix-film blijkt een behoorlijk grote hit

The Mitchells vs. the Machines scoort enorm goed op Netflix.

The Mitchells vs. the Machines is een grote hit gebleken bij Netflix. De film werd gemaakt door Sony Animation en ziet er niet alleen goed uit, hij is ook uiterst amusant.

Dat blijken heel wat mensen gevonden te hebben. In de nieuwe lijst van Nielsen, leren we dat The Mitchells vs. the Machines echt bijzonder goed bekeken werd op de streamingdienst. De cijfers zijn van de week van 3 mei en niet de officiële cijfers van Netflix. Nielsen brengt het aantal streams van films en series bij elkaar door te kijken naar het aantal minuten dat mensen iets op hebben staan.

The Mitchells vs. the Machines
Nielsen liet zien dat The Mitchells vs. the Machines maar liefst 853 miljoen minuten gestreamd is tussen 3 en 9 mei. Ter vergelijking: de tweede film op de lijst is Tom Clancy's Without Remorse, dat het met dertig miljoen minuten minder moest doen.

The Mitchells vs. the Machines wist het zelfs beter te doen dan een aantal televisieseries. De tweede meest bekeken titel op de lijst is de serie Grey's Anatomy, met in totaal 733 miljoen minuten aan streams.

The Mitchells vs. the Machines is de roadtrip van een disfunctionele familie die volledig mis gaat. Het gezin komt namelijk terecht in de robot-apocalypse en wordt ineens de laatste hoop van de mensheid.

NieuwsFilm

meest populair