'Aquaman 2' wordt vooral groter en beter

'Aquaman 2' wordt vooral groter en beter

Maar Aquaman 2 moet ook groter worden dan de eerste. En iets serieuzer. En nog meer...

Mogelijk nog deze maand starten de opnames voor het vervolg op de DC Extended Universe-film Aquaman. De film van James Wan is nog altijd het enige deel in de filmreeks dat het miljard aan de wereldwijde box office passeerde.

Wan heeft grote plannen met het tweede deel. Dat kunnen we sowieso wel van de filmmaker verwachten en nu heeft acteur Patrick Wilson dit bevestigd. Volgens de acteur die het personage Orm speelt in de eerste film wordt Aquaman 2 vooral "groter en beter".

Aquaman 2: groter en beter
"Ik denk dat zoals met alles met James, wanneer hij terugkomt voor een vervolg wordt het groter en beter," zei Wilson tegenover Entertainment Tonight over Aquaman 2. "En breder, en grappiger, meer actie, meer personagewerk. Het is cool. Het is echt leuk, het is super leuk."

"Ik ben nu ongeveer acht weken in training en over een paar maanden beginnen we," voegde Wilson toe, die ook de hoofdrol speelt in het door Wan geproduceerde The Conjuring: The Devil Made Me Do It. "Nou, ze beginnen over ongeveer een maand of zo."

Eerder zei Wan dat deel twee ook "iets serieuzer" wordt dan de eerste film uit 2018. Aquaman 2 staat gepland voor december 2022.

NieuwsFilm

meest populair