Algemeen

Vergeet 'Sherlock Holmes 3' met Robert Downey Jr. maar snel

Regisseur Dexter Fletcher doet er alles aan positief te zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2011 verscheen met Sherlock Holmes: A Game of Shadows het vervolg op de beter ontvangen en financieel iets succesvollere aftrap uit 2009. Al jaren zijn er berichten over een derde deel en deze zou niet door Guy Ritchie, maar door Dexter Fletcher (Rocketman) geregisseerd moeten gaan worden.

Door zijn Marvel-verplichtingen van Robert Downey Jr. kon de acteur zich afgelopen jaren moeilijk verbinden aan een andere grote blockbusters. Uiteindelijk kondigde Warner Bros. Sherlock Holmes 3 aan voor december 2020. Dit lukt zoals bekend niet.

Sherlock Holmes 3 in 2022?
Voor nu staat het derde deel gepland voor 2022 nadat bleek dat ook december 2021 niet haalbaar was. Maar ook 2022 lijkt te vroeg te komen en regisseur Fletcher probeerde in gesprek met JTFPod positief te zijn over de komst van de film.

In het interview geeft Fletcher aan dat de film een slachtoffer is van de covid-situatie en dat er op dit moment niet aan de film wordt gewerkt. Wel zou hij er klaar voor zijn om met deel drie te starten en hij denkt dat Downey Jr. de plannen ook zeker niet zal laten vallen. Check onderstaande beelden maar.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Toevallig de afgelopen twee dagen de twee films bekeken. Blijven heerlijke films. Hoop toch echt dat die derde er uiteindelijk komt. Al hou ik mn hart vast zonder de stijl van Ritchie.

Decepticon

Avatar

Imo ook 2 heerlijke films om te zien, ze blijven entertainend.
Ik hoop ook ten zeerste dat de derde film er komt.

Popcultuurfreak

Avatar

Laat dat derde deel maar komen.
Derde Hellboy ook graag.

Xamaz

Avatar

Beste werk wat ik heb gezien van Guy Richie en hij maakt echt gave films!

Xamaz

Avatar

Popcultuurfreak.. yes maar met orginele cast en de enige juiste producer guilmero

NieuwsFilm

meest populair