Vergeet 'Sherlock Holmes 3' met Robert Downey Jr. maar snel

Regisseur Dexter Fletcher doet er alles aan positief te zijn.

In 2011 verscheen met Sherlock Holmes: A Game of Shadows het vervolg op de beter ontvangen en financieel iets succesvollere aftrap uit 2009. Al jaren zijn er berichten over een derde deel en deze zou niet door Guy Ritchie, maar door Dexter Fletcher (Rocketman) geregisseerd moeten gaan worden.

Door zijn Marvel-verplichtingen van Robert Downey Jr. kon de acteur zich afgelopen jaren moeilijk verbinden aan een andere grote blockbusters. Uiteindelijk kondigde Warner Bros. Sherlock Holmes 3 aan voor december 2020. Dit lukt zoals bekend niet.

Sherlock Holmes 3 in 2022?
Voor nu staat het derde deel gepland voor 2022 nadat bleek dat ook december 2021 niet haalbaar was. Maar ook 2022 lijkt te vroeg te komen en regisseur Fletcher probeerde in gesprek met JTFPod positief te zijn over de komst van de film.

In het interview geeft Fletcher aan dat de film een slachtoffer is van de covid-situatie en dat er op dit moment niet aan de film wordt gewerkt. Wel zou hij er klaar voor zijn om met deel drie te starten en hij denkt dat Downey Jr. de plannen ook zeker niet zal laten vallen. Check onderstaande beelden maar.



NieuwsFilm

meest populair