Video

Scarjo wordt belachelijk gemaakt in clip 'Black Widow'

Nieuwe vs. oude Black Widow: de Marvel-humor ontbreekt niet in de Black Widow-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Aankomende woensdag krijgen we op Disney+ de eerste aflevering van Loki te zien en als die serie richting de afronding gaat verschijnt in de bioscopen (en voor 21,99 euro op Disney+) eindelijk weer een nieuwe film in het Marvel Cinematic Universe. Uiteraard is dit Black Widow.

De serie Loki en Black Widow hebben ook iets gemeen. In beide MCU-hoofdstukken zien we namelijk meerdere versies van het titelpersonage. In Black Widow krijgen we de vroege collega's van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff te zien.

Grappen over Black Widow
In de 24e MCU-film keert de te verwachten MCU-humor ook terug en in onderstaande clip grapt de nieuwe Black Widow (Yelena Belova) van Florence Pugh over hoe Natasha zich beweegt tijdens bepaalde gevechten.

In de clip zien we dat Yelena aan Natasha vraagt waarom ze een bepaalde beweging maakt, ook met haar haar. Natasha wordt door Yelena zelfs een "poser" genoemd. Het is duidelijk dat beide Widows de nodige onderonsjes zullen hebben in de film die je vanaf 7 juli kunt gaan kijken.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

Scarjo? Zucht...

Vleeshaak

Avatar

Scarjo klinkt als een wannabe gangsta rapper uit de jaren 90.

KeesjeNL

Avatar

Gebruik die naam 'Scarjo' aub nooit meer, Filmtotaal..

NieuwsFilm

meest populair