Eerste trailer voor nieuwe Netflix-horrorfilm 'Blood Red Sky'

Eerste trailer voor nieuwe Netflix-horrorfilm 'Blood Red Sky'

Nieuwe horrorfilm op Netflix.

De Geeked Week van Netflix trapt lekker af met heel wat nieuwtjes over aanstaande releases en ook zeker over nieuwe Originele Netflix-films die aankomende maanden op de streamingdienst moeten gaan verschijnen.

Tijdens de Geeked Week zijn bijvoorbeeld de eerste beelden verschenen voor de film Blood Red Sky, een Brits-Duitse productie van regisseur Peter Thorwarth (Was nicht paßt, wird passend gemacht). Er zijn rollen voor onder meer Peri Baumeister, Kais Setti, Alexander Scheer, Dominic Purcell en Graham McTavish. Vanaf 23 juli op Netflix!



In Blood Red Sky wordt een vrouw met een mysterieuze ziekte tot actie gedwongen wanneer een groep terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht probeert te kapen. Om haar zoon te beschermen, moet ze een duister geheim onthullen en het innerlijke monster ontketenen dat zo graag wilde laten verdwijnen.


Netflix Geeked Week
Deze hele week verschijnen er allerlei nieuwtjes over films en series die komende maanden op Netflix gaan verschijnen. Uiteraard met de nodige (eerste) beelden. De nieuwtjes over series vind je uiteraard op SerieTotaal.nl. Wat betreft de films zagen we al:

>> eerste beelden uit The Last Mercenary met Jean-Claude Van Damme
>> een aantal foto's uit Sweet Girl met Jason Momoa
>> de verschijningsdatum voor Kate met Mary Elizabeth Winstead

NieuwsFilm

meest populair