Tom Hiddleston onthult laatste gedachten van Loki in 'Avengers: Infinity War'

Tom Hiddleston onthult laatste gedachten van Loki in 'Avengers: Infinity War'

Toen Loki dood ging, dacht hij aan een aantal dingen.

Veel kijkers van Avengers: Infinity War zullen behoorlijk geschrokken zijn met de eerste scène van de film. Daarin kregen we te zien hoe Tom Hiddlestons Loki vermoord werd door Thanos. En dat bijna achteloos.

Loki probeerde in zijn laatste momenten zijn halfbroer Thor te helpen, maar Thanos maakte snel korte metten met hem en perste het leven uit hem. Hiddleston vertelde tegenover ComicBook.com wat hij denkt dat Loki in zijn laatste momenten dacht.

De laatste gedachten
"Ik denk dat die hele scène overweldigend angstaanjagend is voor zowel Thor als Loki," begon Hiddleston. "Ik bedoel, hij heeft Thor wel vaker op een moeilijke plek gezien, maar altijd kunnen vertrouwen op het idee dat zijn broer er wel uit zou komen. Maar op dat moment weet hij dat als hij niets doet, zijn broer dood gaat door Thanos. Dus hij rekt eerst vooral tijd."

Loki improviseert en weet dicht bij Thanos te komen. Hij probeert de Titan daarop te doden met zijn mes. "Mensen zullen gedacht hebben: 'waarom gebruikt hij een mes?', maar hij mikt tenminste op het hoofd. Hij weet het bijna te halen, dus weet ook wel wat hij aan het doen is."

Op dat moment noemt Loki zichzelf ook Odinson, wat voor Hiddleston een ontroerend moment is. "Ik denk dat hij op dat laatste moment denkt: 'Verdomme, dat werkte niet'." Wel wist hij genoeg tijd te rekken voor Hulk zodat die naar de Aarde kon ontsnappen en voor Thor om de strijd te overleven. Hulk en Thor speelden integrale rollen in de strijd tegen Thanos in de laatste Infinity Saga-film.

Vanaf morgen kan je Loki streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair